Om os

Skræddersyede løsninger

Vores kunder har alle forskellige behov, og derfor tilbyder vi altid skræddersyede løsninger med udgangspunkt i hver enkelte kundes ønsker.

Vi arbejder ud fra vores kontor ved Bramming, pt har vi kunder i det meste af Jylland. En stor del af vores arbejde forgår på vores kontor, men vi køre også ud til kunderne og laver arbejdet der, alt efter hvad kunden ønsker.

Inden vi går i gang, forventningsafstemmer vi med dig, så vi kan levere et resultat, der lever op til dine forventninger.

Kompetent rådgivning

Er du i tvivl om, hvilken løsning der er den bedste for dig? Det skal du ikke bekymre dig om.

Vi tilbyder kompetent rådgivning i forbindelse med ethvert projekt og holder dig opdateret fra start til slut. Du er i trygge hænder hos os.

Højeste kvalitet

Når du vælger os som samarbejdspartner, kan du forvente løsninger i høj kvalitet – hver gang. Vores ansatte har de rette kompetencer til at udføre den opgave, som du hyrer os til, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten i vores arbejde.

God service

Udover god kvalitet kan du forvente fremragende service, når du lader os stå for din opgave. Det betyder alt for os, at vores kunder er tilfredse med vores arbejde. Vi guider dig gennem forløbet fra start til slut, og du er altid velkommen til at spørge, hvis du har det mindste spørgsmål.

Bogholder Vicki Hejn

Vicki Hejn

Ejer Erhvervsservice Syd
Mobil: (+45) 91 54 55 66
Email: kontakt@erhvervsservicesyd.dk
Nørlundvej 3N, 6740 Bramming

Erfaring:
– Ansvarlig for erhvervsservice ved Martinsen.
– Har taget HD 2. del – Regnskab og økonomistyring ved Deloitte.
– Har arbejdet flere år som økonomiansvarlig ved forskellige virksomheder.

Sidse er bogholder i Vejle

Sidse Ramsdal Hasager

Erhvervsservice medarbejder
Mobil: (+45) 91 54 53 63
Email: sih@erhvervsservicesyd.dk

Erfaring:
– Revisorassistent ved Martinsen.
– Har taget HD 1. del ved Martinsen.

Kontakt

Vil du vide mere?

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til en opgave, vores virksomhed, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

Ring til os på telefon (+45) 91 54 55 66, eller send en mail til kontakt@erhvervsservicesyd.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

(+45) 91 54 55 66
kontakt@erhvervsservicesyd.dk