Bogføring

Få et overblik over virksomhedens forbrug

Har du behov for et overblik over din virksomheds forbrug? Få hjælp til professionel bogføring hos Erhvervsservice Syd. Med mange års erfaring kan vi tilbyde dig det økonomiske overblik, som du mangler.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Bogføring giver din virksomhed et økonomisk overblik. Det er en måde at holde styr på din virksomheds udgifter og indtægter. Du får et overblik over din virksomheds aktiviteter samt en ide om, hvor du kan optimere økonomisk.

Foruden dette hjælper vi med fakturering, rykning af kunder, betaling af kreditor, udarbejdelse af løn, beregning og indberetning af moms og står for det generelle, daglige bogholderi i din virksomhed.
Hvis du gerne vil have hjælp til din bogføring, eller har nogle spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os på telefon: (+45) 91 54 55 66 eller på mail: kontakt@erhvervsservicesyd.dk – Vi ser frem til at høre fra dig.

Professionelle løsninger

Med baggrund inden for revision og økonomiansvarlig i flere mellemstore virksomheder har vi fået en stor forståelse for tal og det overblik, der er nødvendigt i arbejdet med så komplekst et emne.

Kontakt

Vil du vide mere?

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til en opgave, vores virksomhed, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

Ring til os på telefon (+45) 91 54 55 66, eller send en mail til kontakt@erhvervsservicesyd.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

(+45) 91 54 55 66
kontakt@erhvervsservicesyd.dk